Home

coronabeleid : hier vindt u ons coronabeleid

Welkom!

De Stichting Actieve Senioren richt zich op de actieve senior 55+ en stelt ontmoeten centraal. Daartoe biedt de SAS een scala van mogelijkheden om u gedurende het hele jaar bij aan te sluiten. In vrijwel iedere wijk van ‘s-Hertogenbosch zijn groepen senioren actief.

Wat doen wij?

Wilt u weten wat wij zoal organiseren? Gebruik dan het menu bovenaan deze pagina om te zoeken op de gewenste activiteit of de locatie bij u in de buurt. Hieronder vindt u verder het laatste nieuws en ziet u een overzicht van de aankomende activiteiten.

Wat bieden wij?

» ontmoetingsplaats dicht bij de eigen leefomgeving
» aanbieden en organiseren van activiteiten
» eenzaamheid en isolement voorkomen en bestrijden
» openstellen voor kwetsbare groepen

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Nieuwe vacature

Omdat de huidige penningmeester in het voorjaar van 2022 gaat verhuizen naar een andere plaats, zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor de positie van penningmeester van de stichting Actieve Senioren. Voor de functie-omschrijving klik hier.

Hebt u belangstelling voor deze dynamische functie, stuur dan uw cv naar info@sasdenbosch.nl

vraag en aanbod

Kameraden is een actieve groep in 's-Hertogenbosch, die gelooft dat jong en oud veel aan elkaar hebben wanneer zij elkaar ontmoeten.

Zij hebben bij ons de vraag neergelegd, dat zij op zoek zijn naar een oudere die goed is in bloemschikken, die deze kennis graag wil delen met een jonge vrouw van 27 jaar. Wij willen dit verzoek graag steunen en doen hierbij een oproep aan ouderen die dit ook leuk vinden om zich te melden bij Rob van Kameraden, tel.06 28075832.

Meer informatie over Kameraden: klik hier.

Mededeling

In het nieuwe seizoen zijn er enkele kortlopende activiteiten opgestart. Omdat we met nieuwe activiteiten te maken hebben, hebben we gemeend om de prijs van deze activiteiten laag te houden.

Oude schilder-technieken. Door de verscherpte maatregelen wegens Corona is deze cursus stop gezet. Wij houden u tijdig op de hoogte van het moment dat het weer wel kan. Reeds ingeschreven cursisten krijgen persoonlijk bericht hierover.

De workshop Terug naar Vroeger hebben we verplaatst naar het voorjaar van 2022. U kunt zich hiervoor aanmelden  door een bericht te sturen naar Astrid van den Broek, tel. 06 - 19 60 46 88.

Ook de workshop van de Citytrainers gaat op 4 november beginnen. Voor meer informatie:

https://cursussen.huis73.nl/cursussen-workshops/alle-cursussen-en-workshops/id-6302/citytrainer-cultuur-senioren/

Citytrainers biedt op donderdag 11 nov. nog een info ochtend aan van 10.00 tot 12.00 uur. Op 18 nov willen zij gaan starten met de eerste bijeenkomst, dus u kunt zich nog aanmelden als u wilt leren om uw kennis, hobby of specialiteit op een leuke manier over te dragen naar belangstellende senioren.

Door elkaar te ontmoeten, maken we een mooiere wereld.