Contact

logo SAS

Ons adres:

SAS 's-Hertogenbosch
Kortenbergstraat 1
5224 TL 's-Hertogenbosch

Telefoon: 06 - 57 33 99 72

E-mail: info@sasdenbosch.nl

  Uw naam*:

Uw telefoonnummer:

Uw e-mailadres*:

Uw vraag/opmerking*:

Vul hier de afkorting voor Stichting Actieve Senioren in (spam-preventie)

Hoe werkt de kalender.

Het aanbod van de SAS bestaat uit doorlopende, kortlopende en eenmalige activiteiten.

De doorlopende activiteiten zijn jaarcursussen. Belangstellenden kunnen op elk moment beginnen door zich aan te melden via de website. Als er plaats is, betaalt u via Ideal het bedrag van die maand en krijgt via email bericht dat u bent ingeschreven. Omstreeks de 21ste van dezelfde maand krijgt U een betaalverzoek per email  om voor de volgende maand te betalen. Door op de link in de email te klikken, komt u in het betaalprogramma. U kunt in die email ook aanklikken dat u wilt stoppen, dus uw deelname is maandelijks opzegbaar. Alleen in de week tussen Kerst en Nieuwjaar en tijdens de zomermaanden juli en augustus liggen de activiteiten stil. Restitutie van niet genoten lessen tijdens een maand vindt niet plaats.

Bij kortlopende activiteiten is er sprake van een beperkte duur, bijvoorbeeld 8 weken. De tijdstippen staan in de omschrijving van de activiteit. U kunt zich aanmelden via de website en betaalt direct via Ideal het hele bedrag van de activiteit en krijgt via email bericht dat u bent ingeschreven.

Bij eenmalige activiteiten als lezingen of concerten kunt u zich ook inschrijven via de website en het bedrag voldoen via Ideal. U krijgt dan bericht dat u als deelnemer bent geregistreerd. Natuurlijk kunt u ook betalen aan de zaal, toelating vindt dan plaats op basis van nog beschikbare plaatsen. U betaalt dan aan de zaal.