Taalplezier & Schrijfzin: mini-cursus korte verhalen

Korte verhalen schrijven is een uitdagende manier om met herinneringen en ervaringen van vroeger en nu bezig te zijn. Je leert op een aansprekende manier over je leven te schrijven.

Deze cursus van vijf bijeenkomsten brengt je veel in korte tijd. Je komt op ideeën voor inhoud en vorm. Rake voorbeelden nodigen je uit tot eigen materiaal verzamelen, kiezen en schrijven. Zo verandert bijvoorbeeld een blunder in een sappige anekdote en een persoonlijke vraag leidt tot een mini-essay. Ook het korte proza van schrijvers als Franca Treur, A.L. Snijders of Paulien Cornelisse vormt de inspiratie voor persoonlijke stukjes.

We lezen ons werk aan elkaar voor. Door te luisteren en door de mogelijkheid tot feedback leer je veel over wat een kort verhaal sterk maakt. Je krijgt inspiratie, richting én een opdracht mee, zodat je thuis met plezier verder schrijft en schaaft.

Er is plaats voor acht deelnemers.
Voor deze minicursus loopt de betaling via de SAS afdeling MVBN. Kies en klik bij inschrijving dus op de button 'nog niet betaald'. Je ontvangt voor aanvang van de cursus een betalingsverzoek.
Is deze cursus volgeboekt en heb je interesse om mee te doen? Stuur dan een bericht naar de docent met je naam, emailadres en telefoonnummer. Je komt dan op de wachtlijst.

Locatie De Slinger (Jan Schöfferlaan 3 5212 RE 's-Hertogenbosch)
Datum/data Aantal cursusdagen: 5
28-02-2024, 13-03-2024, 27-03-2024, 10-04-2024, 24-04-2024 (141)
Tijdstip 13:30-16:00
Begeleider Gretha Goettsch (stel een vraag aan Gretha)
Prijs p.p. € 37.50
   
  Deze datum is al vol, u kunt helaas niet meer inschrijven.