Ons blog

Onderstaand een overzicht van onze laatste nieuwsberichten, nieuwe activiteiten en andere interessante wetenswaardigheden. Heeft u zelf een leuk nieuwtje of interessant bericht? Neem dan contact met ons op.

05/10/2021

De Actieve Senior herfstnummer-oktober 2021

Let op:

In de papieren versie van het herfstnummer van De Actieve Senior zijn bij het overzicht van onze activiteiten de cursuskosten van sommige activiteiten in wijk West en Engelen verkeerd vermeld. In de digitale versie die u kunt downloaden via onderstaande link staan de juiste prijzen. Onze excuses voor het ongemak.

In deze nieuwsbrief schenken wij aandacht aan Piet van den Boom met zijn boek over de mens Jeroen Bosch, we gaan 'op de koffie' bij Annie Heesters, we hebben een interview met lerares Spaans Anamey Avelar Meija, ook is er aandacht voor het DIGITAALpunt, waar je terecht kunt voor hulp bij computer, tablet en smartphone. Maar vooral even aandacht voor onze muzikale middag met La Bella Vita en De Laatbloeiers. Dit concert is sterk aan te bevelen en kost maar € 5,00 en dan ontvangt u ook nog een consumptie met een lekker stuk gebak. Na de corona smachten deze amateurorkesten er naar om voor u een prachtig optreden te verzorgen. Kom er naar toe op zaterdag 16 oktober.

download deze nieuwsbrief

< Terug naar het overzicht