Home

Welkom!

De Stichting Actieve Senioren richt zich op de actieve senior 55+ en stelt ontmoeten centraal. Daartoe biedt de SAS een scala van mogelijkheden om u gedurende het hele jaar bij aan te sluiten. In vrijwel iedere wijk van ‘s-Hertogenbosch zijn groepen senioren actief.

Wat doen wij?

Wilt u weten wat wij zoal organiseren? Gebruik dan het menu bovenaan deze pagina om te zoeken op de gewenste activiteit of de locatie bij u in de buurt. Hieronder vindt u verder het laatste nieuws en ziet u een overzicht van de aankomende activiteiten.

Wat bieden wij?

» ontmoetingsplaats dicht bij de eigen leefomgeving
» aanbieden en organiseren van activiteiten
» eenzaamheid en isolement voorkomen en bestrijden
» openstellen voor kwetsbare groepen

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Mededelingen

Nieuwe Facebook-pagina voor de SAS en de SAS-Zomerschool 55+

De SAS begint 2024 met een nieuwe Facebook-pagina! Op deze pagina vind je actuele berichten over komende SAS-activiteiten, nieuwtjes en korte informatie over de SAS en de SAS-Zomerschool. Neem een kijkje op onze nieuwe pagina, like ons op Facebook en wordt volger van de SAS en de SAS-Zomerschool op Facebook. Ga naar

https://www.facebook.com/SASDenBoschenSASZomerschool55plus/

Dank alvast voor jouw likes, commentaren en suggesties.

Informatie over de activiteiten

Wilt u meer weten over een activiteit of wilt u zich inschrijven, klik dan op KALENDER in het menu en klik vervolgens op de betreffende activiteit. Op de pagina van de activiteit kunt zich dan inschrijven of informatie vragen aan de begeleider of docent. Wij verzoeken u om niet naar het informatienummer te bellen of vragen over de activiteit te sturen naar info@sasdenbosch.nl.

Dit telefoonnummer en emailadres zijn bedoeld voor algemene vragen. 

De SAS zomerschool 55+

De SAS-Zomerschool55+ biedt in de eerste drie weken van de zomervakantie een groot aantal activiteiten aan senioren in de gemeente ’s-Hertogenbosch. Iedere senior is van harte welkom om aan één of meer activiteiten deel te nemen. De variëteit is groot en de activiteiten gericht op mannen en vrouwen, mobiel en minder mobiel, actief en minder actief. Bij elke activiteit ontmoet je andere mensen en er is ook altijd een kopje koffie of thee.

www.saszomerschool.nl