Home

Welkom!

De Stichting Actieve Senioren richt zich op de actieve senior 55+ en stelt ontmoeten centraal. Daartoe biedt de SAS een scala van mogelijkheden om u gedurende het hele jaar bij aan te sluiten. In vrijwel iedere wijk van ‘s-Hertogenbosch zijn groepen senioren actief.

Wat doen wij?

Wilt u weten wat wij zoal organiseren? Gebruik dan het menu bovenaan deze pagina om te zoeken op de gewenste activiteit of de locatie bij u in de buurt. Hieronder vindt u verder het laatste nieuws en ziet u een overzicht van de aankomende activiteiten.

Wat bieden wij?

» ontmoetingsplaats dicht bij de eigen leefomgeving
» aanbieden en organiseren van activiteiten
» eenzaamheid en isolement voorkomen en bestrijden
» openstellen voor kwetsbare groepen

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Mededeling

Foutje in de nieuwe Actieve Senior

Helaas is de dag van SAS-Zomerschool55+ activiteit 'Kunst kijken en inspiratie opdoen' op pagina 7 van de Actieve Senior foutief vermeld. De juiste dag en datum is vrijdag 29 juli 2022. Excuus voor het ongemak.

Vacatures bij de SAS

Wij zijn op zoek naar diverse vrijwilligers, onder anderen een nieuwe voorzitter van de stichting. Wilt u iets betekenen voor de actieve senioren in onze stad, dan is dit de mogelijkheid voor een gedreven bestuurder.

Voor meer informatie klik hier

vraag en aanbod

Kameraden is een actieve groep in 's-Hertogenbosch, die gelooft dat jong en oud veel aan elkaar hebben wanneer zij elkaar ontmoeten.

Meer informatie over Kameraden: klik hier.