Home

Welkom!

De Stichting Actieve Senioren richt zich op de actieve senior 55+ en stelt ontmoeten centraal. Daartoe biedt de SAS een scala van mogelijkheden om u gedurende het hele jaar bij aan te sluiten. In vrijwel iedere wijk van ‘s-Hertogenbosch zijn groepen senioren actief.

Wat doen wij?

Wilt u weten wat wij zoal organiseren? Gebruik dan het menu bovenaan deze pagina om te zoeken op de gewenste activiteit of de locatie bij u in de buurt. Hieronder vindt u verder het laatste nieuws en ziet u een overzicht van de aankomende activiteiten.

Wat bieden wij?

» ontmoetingsplaats dicht bij de eigen leefomgeving
» aanbieden en organiseren van activiteiten
» eenzaamheid en isolement voorkomen en bestrijden
» openstellen voor kwetsbare groepen

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Mededeling

In het nieuwe seizoen zijn er enkele kortlopende activiteiten opgestart. Omdat we met nieuwe activiteiten te maken hebben, hebben we gemeend om de prijs van deze activiteiten te verlagen.

Allereerst de cursus Oude schilder-technieken. We hebben de cursusprijs verlaagd naar  € 35,00. De reeds ingeschreven deelnemers krijgen het te veel betaalde geld terug gestort op hun bankrekening.

Ook de cursus Mozaiek maken hebben we in prijs verlaagd naar € 40,00 (hier aanmelden).

De workshop Terug naar Vroeger hebben we ook in prijs verlaagd, omdat we vinden dat deze workshop voor iedereen toegankelijk en betaalbaar moet zijn. U kunt hieraan meedoen voor € 5,00 per keer. Astrid van den Broek is een gekwalificeerde docent, dus u krijgt zeker waar voor uw geld (hier aanmelden).