Home

Welkom!

De Stichting Actieve Senioren richt zich op de actieve senior 55+ en stelt ontmoeten centraal. Daartoe biedt de SAS een scala van mogelijkheden om u gedurende het hele jaar bij aan te sluiten. In vrijwel iedere wijk van ‘s-Hertogenbosch zijn groepen senioren actief.

Wat doen wij?

Wilt u weten wat wij zoal organiseren? Gebruik dan het menu bovenaan deze pagina om te zoeken op de gewenste activiteit of de locatie bij u in de buurt. Hieronder vindt u verder het laatste nieuws en ziet u een overzicht van de aankomende activiteiten.

Wat bieden wij?

» ontmoetingsplaats dicht bij de eigen leefomgeving
» aanbieden en organiseren van activiteiten
» eenzaamheid en isolement voorkomen en bestrijden
» openstellen voor kwetsbare groepen

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Mededelingen

Nieuwe voorjaarsactiviteiten

1 februari 2023 is er in het kader van de Poëzieweek 2023 een
schrijfworkshop Portret van een vriendschap. De workshop wordt geleid door Gretha Goettsch.

Klik hier voor meer informatie.

Op  2 februari 2023 start er een nieuwe cursus Keramiek kleien wekelijks op donderdag van 13.30 tot 16 uur.

De cursus wordt gegeven op het adres Van Well Groeneveldlaan 5 in de Kruiskamp, 's-Hertogenbosch. De docente is mevrouw Cocky Martens.

Klik hier voor meer informatie.

Vanaf 15-02-2023 start de Minicursus (5 lessen) Taalplezier & Schrijfzin o.l.v. Gretha Goettsch.

Klik hier voor meer informatie

Vacatures bij de SAS

Wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter van de afdeling Zuid. Wilt u iets betekenen voor de actieve senioren in de wijk Zuid, dan is dit de mogelijkheid om in de wijk mee te denken over activiteiten die hen aanspreken.

Voor meer informatie klik hier

Informatie over de activiteiten

Wilt u meer weten over een activiteit of wilt u zich inschrijven, klik dan op KALENDER in het menu en klik vervolgens op de betreffende activiteit. Op de pagina van de activiteit kunt zich dan inschrijven of informatie vragen aan de begeleider of docent. Wij verzoeken u om niet naar het informatienummer te bellen of vragen over de activiteit te sturen naar info@sasdenbosch.nl.Dit telefoonnummer en emailadres zijn bedoeld voor algemene vragen.