Home

Welkom!

De Stichting Actieve Senioren richt zich op de actieve senior 55+ en stelt ontmoeten centraal. Daartoe biedt de SAS een scala van mogelijkheden om u gedurende het hele jaar bij aan te sluiten. In vrijwel iedere wijk van ‘s-Hertogenbosch zijn groepen senioren actief.

Wat doen wij?

Wilt u weten wat wij zoal organiseren? Gebruik dan het menu bovenaan deze pagina om te zoeken op de gewenste activiteit of de locatie bij u in de buurt. Hieronder vindt u verder het laatste nieuws en ziet u een overzicht van de aankomende activiteiten.

Wat bieden wij?

» ontmoetingsplaats dicht bij de eigen leefomgeving
» aanbieden en organiseren van activiteiten
» eenzaamheid en isolement voorkomen en bestrijden
» openstellen voor kwetsbare groepen

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Mededelingen

Vacatures bij de SAS

De SAS, de Stichting Actieve Senioren, is dringend op  zoek naar zes bestuursleden  voor twee afdelingen: Den Bosch Zuid en Den Bosch West-Engelen.
Iets voor u?

Voor meer informatie klik hier

Informatie over de activiteiten

Wilt u meer weten over een activiteit of wilt u zich inschrijven, klik dan op KALENDER in het menu en klik vervolgens op de betreffende activiteit. Op de pagina van de activiteit kunt zich dan inschrijven of informatie vragen aan de begeleider of docent. Wij verzoeken u om niet naar het informatienummer te bellen of vragen over de activiteit te sturen naar info@sasdenbosch.nl.

Dit telefoonnummer en emailadres zijn bedoeld voor algemene vragen.