Home

coronabeleid : hier vindt u ons coronabeleid

Welkom!

De Stichting Actieve Senioren richt zich op de actieve senior 55+ en stelt ontmoeten centraal. Daartoe biedt de SAS een scala van mogelijkheden om u gedurende het hele jaar bij aan te sluiten. In vrijwel iedere wijk van ‘s-Hertogenbosch zijn groepen senioren actief.

Wat doen wij?

Wilt u weten wat wij zoal organiseren? Gebruik dan het menu bovenaan deze pagina om te zoeken op de gewenste activiteit of de locatie bij u in de buurt. Hieronder vindt u verder het laatste nieuws en ziet u een overzicht van de aankomende activiteiten.

Wat bieden wij?

» ontmoetingsplaats dicht bij de eigen leefomgeving
» aanbieden en organiseren van activiteiten
» eenzaamheid en isolement voorkomen en bestrijden
» openstellen voor kwetsbare groepen

Vragen of opmerkingen? Wij horen het graag!

Mededeling

Bestuur en vrijwilligers/docenten wensen iedereen, in het bijzonder alle deelnemers, een vrolijk Kerstfeest en een gezellig en gezond 2022.

Oude schilder-technieken. Door de verscherpte maatregelen wegens Corona is deze cursus stop gezet. Wij houden u tijdig op de hoogte van het moment dat het weer wel kan. Reeds ingeschreven cursisten krijgen persoonlijk bericht hierover.

De workshop Terug naar Vroeger hebben we verplaatst naar het voorjaar van 2022. U kunt zich hiervoor aanmelden  door een bericht te sturen naar Astrid van den Broek, tel. 06 - 19 60 46 88.

Door elkaar te ontmoeten, maken we een mooiere wereld.

Nieuwe vacatures bij de SAS

Omdat de huidige penningmeester in het voorjaar van 2022 gaat verhuizen naar een andere plaats, zijn wij op zoek naar een vrijwilliger voor de positie van penningmeester van de stichting Actieve Senioren. Voor de functie-omschrijving klik hier.

Ook zijn wij op korte termijn op zoek een voorzitter die de communicatie en activiteiten in de wijk Zuid aanstuurt. Voor de functie-omschrijving klik hier.

Hebt u belangstelling voor deze dynamische functies, stuur dan uw cv naar info@sasdenbosch.nl .

vraag en aanbod

Kameraden is een actieve groep in 's-Hertogenbosch, die gelooft dat jong en oud veel aan elkaar hebben wanneer zij elkaar ontmoeten.

Zij hebben bij ons de vraag neergelegd, dat zij op zoek zijn naar een oudere die goed is in bloemschikken, die deze kennis graag wil delen met een jonge vrouw van 27 jaar. Wij willen dit verzoek graag steunen en doen hierbij een oproep aan ouderen die dit ook leuk vinden om zich te melden bij Rob van Kameraden, tel.06 28075832.

Meer informatie over Kameraden: klik hier.