De Stichting Actieve Senioren gebruikt geen cookies om de inhoud van deze website te personaliseren of te analyseren en deelt geen informatie over het gebruik van deze site met derden.
Door deze site te (blijven) bezoeken of in de ruimste zin te gebruiken verklaart u hierbij kennis te hebben genomen van onze privacyverklaring en hiermee akkoord te zijn.

 

             

Najaarscursus Dichter op de koffie

Dichter op de koffie header 2018 internet
Donderdagmiddag van 21 januari t/m 22 april 2021

Tijd: 13.30 – 16.00 uur

Voor ouderen met zin in taal.

Schrijven houdt uw geest lenig en is een gezonde en fijne bezigheid. Wij nodigen u uit zelf te schrijven en te vertellen over uw kijk op het leven. Het kan bijvoorbeeld gaan over vriendschap, natuur, tijd, geluk, werken, zorgen of reizen. Iedereen kan meedoen. Door het lezen en schrijven van gedichten ontmoet u op een prettige manier andere mensen en ontstaan er boeiende gesprekken. Plezier en gezelligheid staan voorop.

De begeleiding van de cursusgroep in ‘s-Hertogenbosch is in handen van Gretha Goettsch.
Zij verzorgt vanaf 21 januari elf cursusbijeenkomsten en de expositie van gedichten van deelnemers. Aanmelden kan vanaf nu. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Data: 21 en 28 januari, 4, 11 en 18 februari, 4, 11, 18 en 25 maart, 8, 15 en 22 april 2021.

Informatie en aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 25 17 74 20
www.sasdenbosch.nl en www.schrijftotaal.nl.

Prijs*: € 68,00 p.p. bij 10 deelnemers | € 85,00 p.p. bij 8 deelnemers.
*Er is voor deelnemers met een minimuminkomen die voldoen aan de voorwaarden van de gemeente een mogelijkheid om het cursusgeld terug te vragen bij de Gemeente 's-Hertogenbosch.

Locatie: SAS – Wijkgebouw de Slinger
Jan Schöfferlaan 3
5212 RE ‘s-Hertogenbosch

Voor Bossche organisaties:
Dit project is een initiatief van de Stichting Vleugelmoer. Overal in Nederland vindt ‘Dichter op de koffie’ plaats. Deze cursus is de derde in ‘s-Hertogenbosch. Ook dit jaar met medewerking van de Stichting Actieve Senioren (SAS). Voorafgaand aan en tijdens het project kunnen ook andere organisaties een rol spelen bij ‘Dichter op de koffie’. Bijvoorbeeld door plaats te bieden aan de expositie of door flyers neer te leggen, die ouderen attenderen op deze cursus. Wilt u met uw organisatie bijdragen? Neem dan contact op met SAS of met Gretha.

+++++ Kijk eens naar de filmpjes van de Digitale Zomerschool Activiteiten Dag van 1 juli 2020 +++++ Vrijwilligers maken het verschil! +++++

Secretariaat: Kortenbergstraat 1, 5224 TL ’s-Hertogenbosch - 06 - 57 33 99 72 - info@sasdenbosch.nl